Microsoft Office

KOOP OFFICE 2019


Werkt u veel op uw computer vanuit huis? Hebt u zowel een schrijf- als een presentatieprogramma nodig? Moet u regelmatig spreadsheets maken? Wilt u ook promotieposters maken, professionele notities maken en uw e-mails gesorteerd en snel controleren?

Dan is een Microsoft Office 2019 pakket van Licentie Discounter iets voor u!

Ons team van licentie/discounter.nl biedt u originele Microsoft producten aan tegen een spotprijs. Koop de beste Microsoft producten bij ons op een eerlijke en veilige manier. Onze portefeuille is niet alleen gericht op commerciële klanten, maar ook op de particulier geïnteresseerde. Online betaling of aankoop op rekening – wij bieden u maximale flexibiliteit met verschillende betaalmethoden. U kunt zeker zijn van de veiligheid van uw gegevens dankzij onze SSL-encryptie. Afhankelijk van de prestaties van uw PC, zullen wij u natuurlijk altijd het juiste product in 32- of 64-bit leveren. Wij hechten veel belang aan service en klanttevredenheid.

KRIJG VEEL PROGRAMMA’S EN KOOP HET OFFICE PAKKET 2019


Met de aankoop van Microsoft Office 2019 ontvangt u een reeks van de beste en meest bewezen Microsoft Softwares. Elk van deze programma’s is ontworpen om digitaal te werken voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Kom en geniet van de volgende programma’s in de Office familie:

  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft PowerPoint
  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Access
  • Microsoft Publisher

Office 2019 bevat ook nieuwe functies. Daartoe behoren de kleurfunctie en nieuwe animatiemogelijkheden in Microsoft PowerPoint. Bovendien biedt PowerPoint nu morph- en zoomfuncties. Excel bevat ook nieuwe formules en grafieken voor de analyse van gegevens.

Microsoft Office 2019 is ontworpen voor Windows 10 en Windows Server 2019, die u ook bij ons kunt kopen.

OFFICE 2019 KOPEN EN DE VERSIE KIEZEN DIE BIJ U PAST

Microsoft Office biedt u verschillende versies van de digitale thuiskantoorpakketten.

Met Microsoft Office 2019 Home & Student krijgt u een pakket dat volledig is ontworpen voor zowel thuiswerk als school en universiteit. De eenvoudige bediening maakt snel en efficiënt werken mogelijk. U krijgt ondersteuning voor het maken van academische teksten, presentaties en spreadsheets. Gebruik OneDrive met 5 gigabyte opslagruimte om uw documenten te delen en op te slaan. Werk vlot aan uw documenten met uw projectpartners dankzij realtime updates.

Daarnaast biedt Microsoft ook het Office 2019 Professional Plus-pakket aan. Naast de gebruikelijke Office-functies bevat dit pakket optimalisaties en vernieuwingen voor professioneel gebruik. Daartoe behoort intuïtief teamwork, dat het mogelijk maakt om met meerdere medewerkers tegelijk aan een project te werken. Digitaal samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de verbeterde duidelijkheid wordt uw werk eenvoudiger en verbetert de efficiëntie van uw workflow. Via de WebApps die u bij Professional Plus koopt, kunt u nu altijd en overal documenten bewerken via tablet en smartphone. Neem je werk met je mee, waar je ook heen gaat!

Gelijkaardige functies als die in het Professional Plus pakket zijn ook beschikbaar in het Home & Business pakket. Deze Office-variant is ontworpen voor bedrijven en particulieren. U krijgt uitgebreide programmaopties met meer functies die met name geschikt zijn voor bedrijven en het bijvoorbeeld gemakkelijker maken om berekeningen en diagrammen te maken.