Garantie & Retour

Licentie Discounter is opgericht om een goedkoperveiligbetrouwbaar alternatief te bieden op het gebied van het kopen van softwarelicenties. Uiteraard streven wij naar een 100% tevredenheid van alle klanten. De Altijd Activatie Garantie is dat u ten alle tijden een werkende licentiecode gaat ontvangen.

Het komt bijna niet voor dat een geleverde activatiesleutel niet werkt. Het kan ondanks het geautomatiseerde systeem en control die wij uitvoeren toch voorkomen dat het activeren van uw software licentie niet werkt. Wanneer u tegen problemen aanloopt vragen wij u om met ons in contact te komen. U kunt met onze klantenservice opzoek gaan naar de oplossing. Om u zo snel mogelijk te kunnen ondersteuning vragen wij u een screenshot te maken met de foutmelding op uw scherm.

Wij garanderen tevens onze klanten dat een levenslange licentie na activatie ook levenslang blijft werken op hetzelfde apparaat (uitgezondert een her-installatie). In de praktijk kan het voorkomen (zoals in het verleden met Windows XP) dat Microsoft het software niet meer ondersteund. Vanzelfsprekend kunnen wij niet voor altijd deze garantie verlenen, maar voor een redelijke periode na betaling. U kunt dus niet na 12 maanden of jaren terugkomen omdat het downloaden en/of activeren niet meer werkt.

De herroepingsrecht hier niet van toepassing is zoals de wet ook voorziet zie ook onze Algemene Voowaarden artikel 10.