Garantie & Retour en Betaling

Licentie Discounter is opgericht om een goedkoperveiligbetrouwbaar alternatief te bieden op het gebied van het kopen van softwarelicenties. Uiteraard streven wij naar een 100% tevredenheid van alle klanten. De Altijd Activatie Garantie is dat u ten alle tijden een werkende licentiecode gaat ontvangen.

Het komt bijna niet voor dat een geleverde activatiesleutel niet werkt. Het kan ondanks het geautomatiseerde systeem en control die wij uitvoeren toch voorkomen dat het activeren van uw software licentie niet werkt. Wanneer u tegen problemen aanloopt vragen wij u om met ons in contact te komen. U kunt met onze klantenservice opzoek gaan naar de oplossing. Om u zo snel mogelijk te kunnen ondersteuning vragen wij u een screenshot te maken met de foutmelding op uw scherm.

Wij garanderen tevens onze klanten dat een levenslange licentie na activatie ook levenslang blijft werken op hetzelfde apparaat (uitgezondert een her-installatie). In de praktijk kan het voorkomen (zoals in het verleden met Windows XP) dat Microsoft het software niet meer ondersteund. Vanzelfsprekend kunnen wij niet voor altijd deze garantie verlenen, maar voor een redelijke periode na betaling. U kunt dus niet na 12 maanden of jaren terugkomen omdat het downloaden en/of activeren niet meer werkt.

Retouren en herroepingsrecht

Digitaal geleverde (download) software (licentie) kan helaas niet geretourneerd worden. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor het downloaden van films en muziek. Deze regels zijn opgesteld omdat wij niet kunnen controleren of de geleverde licentie reeds gebruikt is, of dat deze nog gebruikt gaat worden.

In onze Algemene Voorwaarden vindt u dit in artikel 10, lid 13 sub b. Deze Algemene Voorwaarden, opgesteld door Stichting Webshop Keurmerk, zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad. Deze voorwaarden zijn in overeenstemming met artikel 46D van de Wet Koop of Afstand.

Het is op onze website niet mogelijk een bestelling te plaatsen zonder akkoord te gaan met deze uitzondering op het herroepingsrecht.

In enkele gevallen kunnen wij een uitzondering maken. U kunt contact opnemen om te controlren of uw licentie daarvoor in aanmerking komt.

Veilig betalen

Stripe is één van de grootste online betalingsverkeer verwerker ter wereld. Stripe verwerkt betalingen voor o.a. Google, Shopify, Deliveroo, Booking.com, Fitbit, Wish, Nasdaq en vele vele anderen.

betaalmethoden

Stripe is een Payment Service Provider (PSP) en is gespcialiseerd is het afhandelen van online betalingen. Stripe heeft een vergunning van De Nederlandse Bank en voldoet aan de hoogtse veiligheidseisen. Met een ‘gewoon’ account kunt afrekenen met iDeal, Bancontact of overschrijving (dat heeft een langere verwerkingstijd). Als u uw account omzet naar een Bedrijfsaccount kunt u ook afrekenen met Creditcard en Sofort.